• darkblurbg

Het verlies van een dierbare is een van de moeilijkste momenten in het leven. Verdriet en emoties kunnen overweldigend zijn. Vlinder uitvaartverzorging heeft 20 jaar ervaring en staat klaar om u te begeleiden bij de moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden. Met persoonlijke aandacht ondersteunen we u in deze moeilijke tijd.

Toegewijde uitvaartondernemer Hoogkerk

Wij vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. U wilt immers op uw eigen manier afscheid nemen van uw dierbare. Wij informeren u over de mogelijkheden en regelen alles zo goed mogelijk voor u.

Overlijden Hoogkerk

Bij het verlies van een dierbare kunnen emoties het denken aan praktische zaken zoals het versturen van rouwkaarten of het samenstellen van de gastenlijst bemoeilijken. Vlinder uitvaartverzorging staat 24 uur per dag klaar om u te helpen met de vele beslissingen die genomen moeten worden.

Uitvaart organiseren Hoogkerk

Hoogkerk biedt diverse mogelijkheden voor een waardig afscheid. Het nieuwe Crematorium Hoogkerk is een serene en moderne locatie voor een respectvolle ceremonie. Naast het crematorium biedt begraafplaats Selwerderhof in Groningen nog voldoende ruimte voor nieuwe graven. Als u voorkeur heeft voor een andere begraafplaats, helpen wij u graag met de nodige regelingen.

Bij een overlijden in Hoogkerk Kunt u Vlinder uitvaartverzorging dag en nacht bereiken!

Wat zijn de kosten voor een uitvaart in Hoogkerk?

Op basis van uw wensen en budget stellen wij een duidelijke kostenraming op. Bekijk de details onder het kopje kosten uitvaart. Heeft u oude polissen of een uitvaartverzekering? Wij onderzoeken dit graag voor u en regelen alles kosteloos. 

Wilt u kennismaken met Vlinder uitvaartverzorging? Bel: 06-21956124

Crematorium Hoogkerk