• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
“Een uitvaart verzorgen en zorg voor de nabestaanden in het bijzonder”

Het is verdrietig en moeilijk om afscheid te nemen van een geliefd persoon. Vlinder uitvaartverzorging heeft sinds 2001 ervaring met het organiseren van uitvaarten en kan u daarom zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Wij begrijpen hoe overweldigend het kan zijn om een uitvaart te plannen tijdens een periode van rouw. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Wij nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en zorgen ervoor dat alles volgens uw verwachtingen verloopt. U kunt op ons rekenen voor zowel praktische als emotionele ondersteuning tijdens deze moeilijke tijd.

Persoonlijke en betrokken uitvaartondernemer in Assen

Samen met u willen we vorm en invulling aan de uitvaart geven waarin uw wensen centraal staan. We zijn zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig om u alle ruimte te geven zodat u uiting aan uw gevoelens kunt geven. Onze benadering is erop gericht om een respectvol en persoonlijk afscheid te organiseren. We bieden een scala aan mogelijkheden om de uitvaart uniek te maken, afgestemd op de wensen van de overledene en de nabestaanden. U kunt denken aan het kiezen van speciale muziek, het selecteren van bloemen en het personaliseren van de ceremonie. Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat u zich gesteund voelt in deze moeilijke tijd.

Bij overlijden in Assen

Het overlijden van een dierbare kunt u 24 uur per dag doorgeven aan Vlinder uitvaartverzorging. Wij zijn er om u te helpen. Ons team staat altijd paraat om u te ondersteunen bij de eerste stappen die genomen moeten worden na een overlijden. Wij zorgen voor alle benodigde regelingen en nemen de administratieve lasten van u over. Of het nu gaat om het regelen van een overlijdensakte, het contact met de gemeente of het opstellen van rouwbrieven, wij staan voor u klaar. U kunt op elk moment van de dag of nacht op ons rekenen voor snelle en efficiënte hulp.

Assen en een uitvaart regelen

Natuurlijk heeft u vele vragen, wat moet er eerst gebeuren, wat kan even wachten. We zullen naar uw wensen luisteren en u goed adviseren. Wij helpen u om prioriteiten te stellen en geven u duidelijke richtlijnen over de stappen die genomen moeten worden. Samen stellen we een plan op dat voldoet aan uw verwachtingen en budget. Ons doel is om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat de uitvaart een waardig en respectvol afscheid wordt. U kunt rekenen op onze ervaring en deskundigheid om u door het proces te begeleiden.

Melding overlijden Assen

Dag en nacht zijn wij voor u bereikbaar via 06-21956124. Wij begrijpen dat een overlijden onverwachts kan gebeuren en dat u op elk moment hulp nodig kunt hebben. Ons team staat 24/7 klaar om uw melding te ontvangen en direct actie te ondernemen. Wij zorgen ervoor dat alle noodzakelijke stappen snel en efficiënt worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het transport van de overledene, het opstellen van officiële documenten of het regelen van de uitvaartlocatie, wij zijn er om u te ondersteunen. U kunt op ons vertrouwen voor snelle en professionele hulp in deze moeilijke tijd.

Uitvaartkosten Assen

Afhankelijk van uw wensen zullen de kosten duidelijk worden. Wilt u een intieme uitvaart in familiekring, of wilt u veel vrienden en kennissen uitnodigen om zo uw geliefde te gedenken? Aan alles hangt een prijskaartje. De prijs van een koets met paarden is anders dan een rouwwagen. Dat zult u begrijpen. Zodra uw wensen duidelijk zijn, maken we een op maat-offerte voor u. Zie kosten uitvaart. Wij bieden transparantie en duidelijkheid over de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ons doel is om een passende uitvaart te organiseren binnen uw budget, zonder onverwachte kosten. We bespreken graag alle opties met u, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Kosten uitvaart Assen

Bent u lid of elders verzekerd?

U kunt altijd een beroep op ons doen. Ook als u ergens anders verzekerd bent, kunt u ons vragen de uitvaart te verzorgen. Wij hebben ervaring met verschillende verzekeraars en kunnen u helpen om de nodige stappen te ondernemen. Of u nu een begrafenis of crematie in Assen wilt, wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 06-21956124 voor meer informatie en ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve zaken correct worden afgehandeld en dat uw uitvaartwensen worden gerealiseerd. U kunt op ons rekenen voor een zorgeloze en goed georganiseerde uitvaart.

Eerst kennismaken met Vlinderuitvaartverzorging?


Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een uitvaart in Assen? Neemt u dan contact met ons op via 06-21956124 of stuur ons een e-mail op info@vlinderuitvaartverzorging.nl

Ons Team

U kunt altijd bij ons terecht de verzorging van een uitvaart in Haren en omgeving. Het maakt hierbij niet uit of u een uitvaartverzekering heeft of waar deze is afgesloten.

Neemt u contact met ons op, wij staan dag en nacht voor u klaar.