• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
“Omdat elk afscheid het begin van een herinnering is”

Uit eigen ervaring weet ik wat een overlijden van een dierbare met je kan doen.
Je wilt alles zo goed mogelijk regelen en organiseren maar hoe? Vlinder uitvaartverzorging heeft 20 jaar ervaring, kan u terzijde staan en zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Persoonlijke en betrokken uitvaartondernemer in Groningen Stad

uw wensen centraal dat is ons streven. U krijgt alle ruimte om uw wensen bij het afscheid naar eigen inzicht te realiseren.

In Groningen stad overlijden

Als u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare staat Vlinder uitvaartverzorging 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen.

Nadenken over een Uitvaart regelen in Groningen

Als u ons belt bespreken we wat we direct voor u kunnen doen. Er zijn nl. vele mogelijkheden en keuzes die u moet maken. Als u er aan toe bent maken we dan een afspraak om in alle rust de uitvaart te bespreken.

Nazorgboek overlijden

U krijgt het boekje nazorg van ons waarin alles staat beschreven wat er op zakelijk gebied moet gebeuren na een overlijden. Het is een goede jaarlijkse update van alles waar u om moet denken.

Melden overlijden Groningen

Vlinder uitvaartverzorging kunt u dag en nacht bellen, wij zijn er voor u!

Voorbespreken

Soms is het fijn om te praten over een naderend einde van een geliefd persoon. U kunt uw vragen stellen en dat kan rust geven. U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken.

Wat kost een uitvaart in Groningen

Zoveel mensen zoveel wensen. Zodra we weten wat uw wensen zijn en wat uw budget is maken we een overzicht van de kosten voor u. U kunt alvast kijken onder het kopje kosten uitvaart.

Uitvaartverzekering?

Wij zoeken het voor u uit en maken alles kosteloos voor u in orde.
Ook als u ergens anders verzekerd bent kunt u ons vragen de uitvaart te verzorgen.

Contact over een uitvaart in Groningen?


Wilt u contact met ons opnemen over uitvaart in Groningen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 06-21956124 of per e-mail op info@vlinderuitvaartverzorging.nl

Team Vlinder

Neemt u contact met ons op voor meer informatie over een uitvaart in Groningen, ongeacht waar uw eventuele (uitvaart)verzekering is afgesloten. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht indien er geen uitvaartverzekering aanwezig is.

Wij staan dag en nacht voor u klaar.