• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
“Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon”

Verdriet en emoties overvallen u.
Vlinder uitvaartverzorging heeft 20 jaar werkervaring en help u met de moeilijke keuzes die u moet maken. Met persoonlijke aandacht zullen we u terzijde staan.

Betrokken begrafenisondernemer Haren

We willen graag dat uw wensen centraal staan. Immers, u wilt op uw eigen manier afscheid nemen van uw geliefde. Wij geven aan wat de mogelijkheden zijn en het zo goed mogelijk voor u organiseren.

Overlijden Haren

Uw hoofd zit vol emoties en staat niet naar het nadenken over wel of geen kaarten versturen of wie u wel of niet wilt uitnodigen. Bij het overlijden van een dierbare moet u veel keuzes maken en beslissingen nemen. Vlinder uitvaartverzorging staat 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen.

Uitvaart organiseren Haren

Er zijn vele mogelijkheden in Haren. Begraafplaats Harenerhof heeft nog voldoende plaats voor nieuwe graven. De oude begraafplaats De Eshof aan de Rijksstraatweg is helaas vol, maar soms worden er graven geruimd en is er toch een mogelijkheid om daar een graf te kopen.

Voor een overlijden in Haren

Kunt u Vlinder uitvaartverzorging dag en nacht bellen!

Voorbespreken

Soms is het fijn om te praten over een naderend einde van een geliefd persoon. U kunt uw vragen stellen en dat kan rust geven. U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken.

Wat zijn de Kosten voor een uitvaart in Haren

Aan de hand van uw wensen en budget maken we een heldere kostenraming voor u. Kijkt u onder het kopje kosten uitvaart Heeft u oude polissen of een uitvaartverzekering? Wij zoeken het voor u uit en maken alles kosteloos voor u in orde.

Eerst kennismaken met Vlinderuitvaartverzorging?


Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een uitvaart in Haren? Neemt u dan contact met ons op via 06-21956124 of stuur ons een e-mail op info@vlinderuitvaartverzorging.nl

Ons Team

U kunt altijd bij ons terecht de verzorging van een uitvaart in Haren en omgeving. Het maakt hierbij niet uit of u een uitvaartverzekering heeft of waar deze is afgesloten.

Neemt u contact met ons op, wij staan dag en nacht voor u klaar.