• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
“Elk afscheid is het begin van een herinnering”

Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon. Het is een proces vol verdriet, machteloosheid en onzekerheden. Vlinder uitvaartverzorging heeft 20 jaar ervaring en kan u met raad en daad terzijde staan en proberen u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Betrokken en persoonlijke uitvaartondernemer in Tynaarlo

Samen met u willen we vorm en invulling aan de uitvaart geven waarin uw wensen centraal staan. We zullen zoveel mogelijk op de achtergrond zijn zodat u alle ruimte krijgt om, geheel naar uw eigen wens en die van de overledene, uiting te kunnen geven aan uw gevoelens.

Overlijden in Tynaarlo

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare moet u veel keuzes maken en beslissingen nemen. Vlinder uitvaartverzorging staat 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen.

Uitvaart regelen in Tynaarlo

Zodra u ons belt kijken we wat we direct voor u kunnen doen. De overledene zal verzorgd en gekoeld moeten worden en soms vervoerd moeten worden.

Daarna kijken we wanneer u er aan toe bent om de uitvaart te bespreken.

Checklist bij overlijden

U krijgt het boekje nazorg van ons waarin alles staat beschreven wat er op zakelijk gebied moet gebeuren na een overlijden. Het is een goede leidraad zodat u niets kunt vergeten.

Melden overlijden Tynaarlo

Vlinder uitvaartverzorging kunt u dag en nacht bellen, wij zijn er voor u!

Voorbespreken

Sommige mensen die ernstig ziek zijn hebben de moed en durf om met open ogen naar het einde te kijken. Wilt u uw uitvaart graag voorbespreken? Bel voor een afspraak.

Kosten uitvaart in Tynaarlo

Zodra uw wensen duidelijk zijn maken we een offerte voor u. Voor een indruk: Kijk onder het kopje kosten uitvaart.
Heeft u oude polissen of een uitvaartverzekering? Wij zoeken het voor u uit en maken alles kosteloos voor u in orde.

U kunt ook als u elders verzekerd bent altijd een beroep op ons doen.

Contact opnemen met Vlinder Uitvaartverzorging


Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor een uitvaart in Tynaarlo? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op via 06-21956124 of per e-mail op info@vlinderuitvaartverzorging.nl

Vlinder Uitvaartverzorging Team

U kunt altijd bij ons terecht voor het verzorgen van een uitvaart in Tynaarlo en omstreken, ongeacht waar uw eventuele (uitvaart)verzekering is afgesloten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien er geen (uitvaart)verzekering aanwezig is.

Neemt u contact met ons op en wij helpen u graag verder.